×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mini-Batman beschermt Chantal Janzen in haar huis

Schattige video van haar zoontje

14.07.2016 -

Chantal Janzen hoeft niet bang te zijn in haar huis. Ze heeft haar eigen beschermengel, mini-Batman. Zelfs als ze alleen maar een boterham wil pakken.


Zoontje James wandelt door het huis in een Batman-pak met een speelgoedgeweer erbij. De zevenjarige checkt het hele huis voor zijn moeder om te kijken of er indringers zijn. Zijn mama moet natuurlijk wel veilig zijn!

Chantal wilde gewoon een boterham eten, maar James moet eerst alle ruimtes checken. Na iedere kamer gehad te hebben zegt hij: 'Nu de keuken nog.' Chanti heeft inmiddels behoorlijke trek. 'Ja graag, want ik heb honger.' De blondine kan er zelf ook wel om lachen wat haar zoontje doet. 'Bij ons pak je niet zomaar even snel een boterham hoort', grapt mama Chantal in het bijschrift van de video. 

 

Foto: Instagram Chantal Janzen

Reacties