×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Trotse Monique Smit durft strakke lichaam te laten zien

12.07.2016 -

Bijna een jaar na haar bevalling is Monique Smit weer apetrots op haar lichaam. De Volendamse heeft flink haar beste gedaan om de zwangerschapskilo's kwijt te raken en met succes!


'Ik ben blij met het resultaat', tikt de blondine bij een lief kiekje met haar zoontje Noah op het strand. Daarop staat ze met een strakke buik. Van de zwangerschap is niets meer te zien. 

Om weer zo'n lichaam te krijgen had Monique wel wat hulp nodig bekent ze. 'Met dank aan mijn trainer en mijn lieve man die zelfs met mij mee is gaan sporten als nog een extra stok achter de deur. Want ja die had ik echt nodig.' De presentatrice zit duidelijk helemaal lekker in haar vel. 

Foto: Instagram Monique Smit

Reacties