Paris Jackson laat vader en andere muzikale idolen tatoeëren

Paris Jackson heeft vier bijzondere tatoeages laten zetten. Daarmee eerst ze niet alleen haar vader Michael Jackson, maar ook drie andere muzikale idolen.

Haar rechterhand zit nu vol met tatoeages. De grootste is voor haar vader. In rode letters heeft ze onder haar duim het woord Bad gezet. Dit was een van de hits van haar vader Michael, die zeven jaar geleden overleed. 

Onder haar pink staat haar paarse logo van Prince. De zanger overleed afgelopen april plotseling. Het logo was zijn artiestennaam. In die periode werd hij voornamelijk The Artist Formerly Known As Prince (TAFKAP) genoemd, omdat er geen uitspraak was voor het symbool. 

Haar wijsvinger draagt het logo van de band Van Halen. Haar pink is versierd met een rode bliksemschicht. Dat is een bekend teken van David Bowie, die afgelopen januari overleed aan de gevolgen van kanker. 

Paris toont haar hand vol trots aan haar volgers op Instagram. 'Mijn rechterhand is eindelijk klaar', schrijft ze er dolblij bij. Naast de vier tatoeages voor de artiesten zijn er nog veel meer versiersels te zien op de hand van de Jackson-telg. 

 

right hand finally finished!! i fucking love you @dermagraphink @vanhalen @prince @michaeljackson @davidbowie

Een video die is geplaatst door Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) op

 

 

Een foto die is geplaatst door Paris-Michael K. Jackson (@parisjackson) op