×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna voor bijzondere ceremonie in Malawi

David krijgt zijn Ngoni-naam

10.07.2016 -

Madonna is met haar vier kinderen in Malawi voor een bijzondere ceremonie. David, het jongetje dat de Queen of Pop in oktober 2006 adopteerde, keerde terug naar zijn geboorteland voor een naamceremonie. “David krijgt zijn Ngoni-naam in het dorp van zijn voorouders”, schreef Madonna op Instagram bij een foto.


De zangeres is met al haar kinderen in Malawi. Ook de vijftienjarige Rocco, met wie Madonna onlangs nog in de clinch lag, is mee. Madonna bezocht in het Afrikaanse land niet alleen het dorp waar David vandaan komt, maar ging ook met haar kroost langs bij een weeshuis. Via Instagram deelde ze diverse foto’s van haar kinderen die spelen met de jonge bewonertjes van het weeshuis.

Madonna, dochters Lourdes en Merci en zoons Rocco en David zijn al een paar dagen in Afrika. Vorige week arriveerde het gezelschap in Kenia, waar de zangeres de vrouw van president Uhuru Kenyatta ontmoette. In de Keniaanse hoofdstad Nairobi bezochten Madonna en haar kinderen Kibera, een van de grootste sloppenwijken van Afrika. Daar staken ze de handen uit de mouwen en hielpen ze onder meer bij het schilderen van een meisjesschool.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Madonna

Reacties