×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie Oerlemans geeft gekke hoedjesparade voor verjaardag Katelyn

10.07.2016 -

Feest op de zeilboot waar de familie Oerlemans hun vakantie doorbrengt! Jongste dochter Katelyn viert vandaag haar zevende verjaardag. Dat viert het gezin op een bijzondere manier.


Ze zetten namelijk allemaal een leuk hoedje op. Daniëlle showt de hoedjesparade op haar Instagram met een foto van haarzelf, Katelyn, Reinout, Fiene en Benjamin. 'Gefeliciteerd Kate. Zeven jaar geleden maakte jij ons gezin compleet, je geeft ons zoveel liefde iedere dag. We houden van je', schrijft haar trotse moeder erbij.

'Laten we nu feesten', gaat ze verder. De familie is er duidelijk al helemaal klaar voor, de slingers hangen al en de opblaasdieren zitten vol met lucht. De pannenkoeken zijn ook al gebakken dus dat wordt smullen!

Katelyn is de jongste Oerlemans-telg. Ze heeft twee oudere broers, Benjamin van 10 en Thijmen van 15, en een oudere zus, Fiene van 12. 

 

Happy Birthday Kate 7 years ago you completed our family, you give us so much love every single day. We love you lets party

Een foto die is geplaatst door Danielle Oerlemans (@danielleoerlemans) op

Foto: Instagram Daniëlle Oerlemans

Reacties