×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Ewbank en Kelly Weekers krijgen een meisje

Weer een dochter voor John

09.07.2016 -

Beschuit met roze muisjes over een paar maanden. John Ewbank en zijn vriendin Kelly Weekers krijgen namelijk een meisje!


De producer en zijn vriendin hebben het geslacht vandaag bekend gemaakt. Op Instagram plaatste Kelly een liefdevolle foto van haar en haar vriend met roze taarten. Op een van de taarten staat: it's a babygirl - het is een meisje. 

John en Kelly maakten eind vorige maand bekend dat ze een kindje verwachten. John heeft met ex Vivian Reijs al een dochter genaamd Day, nu krijgt hij er dus nog een. Het stel is dolblij met hun toekomstige kleine meid. 'En toen was ineens alles roze. Laten we het vieren', schrijft Kelly bij de foto. 

Foto: Instagram Kelly Weekers

Reacties