×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechter overduidelijk: Bill Cosby moet terechtstaan

08.07.2016 -

Een rechter in Pennsylvania heeft donderdag een nieuwe poging van komiek Bill Cosby om onder een strafproces wegens seksueel misbruik uit te komen afgewezen.


Rechter Steven O'Neill wilde niets weten van het argument van de advocaten van Cosby dat diens rechten waren geschonden door de weigering van de aanklager om de vrouw die hem beschuldigt tijdens een pro-formazitting te onderwerpen aan een kruisverhoor.

Cosby (78) is door tientallen vrouwen beschuldigd van onzedelijke handelingen, soms tientallen jaren geleden. De zaak in Pennsylvania is de enige strafzaak tegen hem, omdat de meeste andere gevallen inmiddels verjaard zijn. Cosby zegt niemand te hebben aangerand en stelt dat de seks in het onderhavige geval met wederzijdse instemming was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties