×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paris Jackson heeft weer contact met haar moeder

05.07.2016 -

Een dag nadat bekend werd dat Michael Jackson's ex-vrouw Debbie Rowe met borstkanker is opgenomen in het ziekenhuis, heeft hun dochter Paris weer contact met haar gezocht.


Paris Jackson stuurde haar moeder het bericht 'I love you', zo hebben bronnen uit de familie Jackson laten weten aan TMZ. Het is de bedoeling dat Paris Debbie na de operatie gaat bezoeken.

Paris verbrak naar verluidt ruim een jaar geleden het contact met Debbie, tot wie ze na de dood van haar vader Michael Jackson juist toenadering had gezocht.

Michaels oudste kinderen Prince Michael Junior (19) en Paris Michael Katherine (18) groeiden het grootste deel van hun leven op zonder hun biologische moeder.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Paris Jackson

Reacties