×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex Clint Eastwood opnieuw getrouwd

'Mijn droom is uitgekomen'

04.07.2016 -

Dina Eastwood gaat voortaan door het leven als mevrouw Fisher. De ex-vrouw van Clint Eastwood is opnieuw getrouwd. Op Instagram deelt Dina foto's van haar huwelijk met basketbalcoach Scott Fisher. Daarbij schrijft ze dat haar droom is uitgekomen.


Clint en zijn ex-vrouw Dina gingen in 2013 na een huwelijk van zeventien jaar uit elkaar. In december 2014 was hun echtscheiding rond. Ze hebben samen een dochter. Clint Eastwood heeft in totaal zeven kinderen uit meerdere relaties.

Volgens Page Six trouwde Dina in een resort in Santa Barbara, waarbij ze haar honden als bruidsmeisjes beschouwde. ''Ik bevind me nog steeds in de zevende hemel met Scott, onze familieleden en onze enorm lieve vrienden", zegt de bruid.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties