×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter voor Emily Blunt en John Krasinski

04.07.2016 -

Gezinsuitbreiding voor acteurskoppel Emily Blunt en John Krasinski. Hij wachtte tot Independence Day (Onafhankelijkheidsdag) met het nieuws dat ze een dochter hebben gekregen.


''We vieren 4 juli met een vierde gezinslid. Twee weken geleden is onze prachtige dochter Violet geboren'', schrijft John maandag op Twitter.

Olivia is het tweede kindje voor de 33-jarige actrice en haar man. Hun dochter Hazel Krasinki is ruim twee jaar oud, zij werd in februari 2014 geboren. Emily (The Young Victoria) en John (The Office, 13 Hours) zijn sinds 2008 samen en trouwden in 2010 in Italië.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!