×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Prins Harry zingt lekker mee met Coldplay

En laat zijn moves zien

29.06.2016 -

Bij Kensington Palace was het een bijzondere avond. Coldplay gaf daar een speciaal concert om meer bewustzijn te creëren dat HIV nog steeds veel voorkomt in het Verenigd Koninkrijk. En ze hadden ook een speciale presentator bij het evenement: prins Harry.


Na zijn praatje bleef de prins nog even staan op het podium. Als je er toch bent kun je net zo goed even meedoen toch? Dat dacht prins Harry in ieder geval wel. Hij nam plaats achter het kinderkoor en zong lekker een moppie mee met het lied Up&Up. Het bleef niet bij zingen, want ook zijn heupen schudde hij lekker los. 

Het concert droeg de naam Sentebale Concert, naar het goede doel dat is opgericht door onder anderen prins Harry. Het doel helpt kinderen in Lesotho die het moeilijk hebben, voornamelijk kinderen die besmet zijn met HIV/Aids. Prins Harry is begonnen met de oprichting van het goede doel nadat hij in 2004 in het land was geweest. 

Het is niet de eerste keer deze week dat Coldplay gasten op het podium had. Op Glastonbury klommen de kinderen van zanger Chris Martin het podium op om hun vader vocaal te ondersteunen. 

 

What an amazing night - thank you. #sentebaleconcert

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

Foto: YouTube

Reacties