×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Gibb maakt na 32 jaar weer solo-album

28.06.2016 -

Barry Gibb brengt voor het eerst na 32 jaar weer een solo-album uit. In The Now, dat in de herfst van 2016 moet verschijnen, is zelfs het eerste album van de Britse zanger met alleen nieuw materiaal en de opvolger van Now Voyager uit 1984, meldt NME.


Het enig overgebleven lid van de Bee Gees stond afgelopen zondag nog op het hoofdpodium van het Glastonbury Festival. De 69-jarige zanger dook op tijdens het optreden van Coldplay en zong met Chris Martin de Bee Gees-klassiekers To Love Somebody en Staying Alive.

Barry was in 2001 voor het laatst op een album te horen, toen The Bee Gees met This is Where it Came in hun laatste plaat uitbrachten. In 2003 overleed broer Maurice Gibb aan darmproblemen en zijn tweelingbroer Robin stierf in 2012 aan de gevolgen van kanker.

Foto: ANP

Reacties