×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wil Madonna ooit presidente van Amerika worden?

28.06.2016 -

Dit jaar komt misschien de eerste vrouwelijke president in het Witte Huis te wonen. Hillary Clinton is nog steeds in de race voor die o zo belangrijke titel. Maar Madonna hint nu ook op een toekomstig kandidaatschap.


Tenminste, als we het kiekje op Instagram van de Queen of Pop mogen geloven. Madonna plaatste een foto van het Witte Huis met als bijschrift: 'Mijn toekomstige woning.'  

En Madonna heeft al wilde plannen voor de inrichting. 'Ik kan niet wachten om het helemaal anders in te richten', schrijft ze ook. 

De zangeres is niet de eerste persoon die de geruchten aanwakkert dat ze ooit zitting wil nemen in het Witte Huis. Deze speculaties gaan ook al tijden over George Clooney en Kanye West.

 

My Future Home!! Can"t wait to re-decorate.

Een foto die is geplaatst door Madonna (@madonna) op

Foto: Instagram Madonna

Reacties