×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matt LeBlanc alweer weg bij Top Gear?

Het zou niet boteren tussen hem en Chris Evans

28.06.2016 -

Het is niet zeker of Matt LeBlanc volgend seizoen terugkeert als presentator van autoprogramma Top Gear. De Friends-ster is in onderhandeling met de producenten van de show. In die gesprekken zouden de partijen kijken welke rol de acteur op zich kan nemen.


Matt werkt namelijk ook aan de nieuwe Amerikaanse sitcom Man With A Plan, waarin hij een alleenstaande vader van drie kinderen gaat spelen. Zijn volle agenda lijkt echter niet het enige probleem: de kijkcijfers van Top Gear zijn ook dramatisch gedaald sinds Matt en medepresentator Chris Evans het stokje overnamen van Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May.

Afgelopen week keken er nog maar 2,7 miljoen Britten naar Top Gear, ongeveer de helft van het gemiddeld aantal kijkers in het vorige seizoen. Ook zou het volgens The Sun niet boteren tussen de twee nieuwe presentatoren, dat zou hebben geleid tot een dreigement van Matt op te stappen als Chris niet ontslagen wordt. Een woordvoerder van Matt ontkent dat verhaal stellig.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties