×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Instagram verwijdert foto Patrick Martens met blote mannenbillen bij L'Homo

'Dit is een schande'

27.06.2016 -

Patrick Martens is over de rooie. Hij plaatste eerder vandaag een foto van hemzelf bij de lancering van de nieuwe L'Homo. Daarop was hij te zien samen met twee anderen bij een grote foto van mannenbillen. Instagram heeft deze foto nu verwijderd.


Dit laat Patrick weten op Instagram. Hij postte een screenshot van de melding die hij kreeg van de verwijdering. 'Ok! Ik krijg dit bericht omdat ik een foto heb geplaatst van de lancering van de nieuwe cover van L'Homo. Dit is een schande', schrijft hij bij de post. 

In een tweet naar Weekend laat Patrick nog eens weten dat hij het er echt niet mee eens is dat dit gebeurt. 'Ik sta er zelfs nog lelijk op! Dit is toch een schande?'

'Gigantische billen op een poster is 'moeilijk'? Als je mijn foto's niet kunt waarderen, ontvolg mij dan!' Zoals te lezen is in het screenshot is de post verwijderd omdat deze niet voldoet aan de richtlijnen van het sociale medium.

Ook de tweede keer is de foto verwijderd. De derde poging werd ook niet gewaardeerd. 'Het zijn billen mensen, die hebben we allemaal!'

 

Wederom gewist.... #blijfkussen @linda_magazine @instagram

Een foto die is geplaatst door Patrick Martens (@patrickmartens1) op

Foto: Instagram Patrick Martens

Reacties