×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lieke van Lexmond ontwierp trouwjurk zelf

27.06.2016 -

Lieke van Lexmond stond zaterdag in een eigen ontwerp voor het altaar. De presentatrice, die in Italië eeuwige trouw beloofde aan Bas van Veggel, maakte de trouwjurk samen met couturier Claes Iversen.


“Ik zag ooit bij hem op de catwalk een jurk met veel transparantie en vond dat heel mooi.” Dus toen de tijd daar was op zoek te gaan naar een trouwjapon, klopte Lieke aan bij Claes. “Ik begon hem te vertellen wat ik wil en zei: ik weet het verder eigenlijk niet. Maar toen zei hij: jij weet precies wat je wil. Samen hebben we de jurk ontworpen.”

Lieke wilde niet alleen een doorschijnende trouwjurk, maar ook een heel comfortabele. “Hij moest lekker zitten. En ik wilde heel erg dat Italiaanse, en een beetje dat Franse stijltje.”

De presentatrice, die inmiddels weer terug in Nederland is met haar man en kind, kijkt terug op een ‘hele intieme, bijzondere ceremonie’. “Ons kleine mannetje heeft de ringen gebracht met z’n neefje, dat ging heel goed”, zei Lieke over haar anderhalf jaar oude zoontje Vik in RTL Boulevard.

Op huwelijksreis gaan Lieke en Bas voorlopig nog niet. “Dat hebben we eigenlijk omgedraaid, we zijn vorige week lekker met z’n drieën weg geweest en zo heel relaxed aan ons huwelijk begonnen.” Later deze zomer gaat Lieke met haar gezin terug naar Italië voor een vakantie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Lieke van Lexmond

Reacties