×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kanye West verwacht rechtszaken

26.06.2016 -

Kanye West verwacht binnenkort voor de rechter gesleept te worden. De rapper lanceerde vrijdag een nieuwe videoclip waarin verschillende sterren poedelnaakt te zien zijn. “Kan iemand me eindelijk aanklagen?”, twitterde Kanye dit weekeinde. “Ik zit te wachten.”


Kanye wil niets loslaten over welke sterren echt voor hem uit de kleren gingen en welke dankzij computertechnieken naakt met hem in bed belandden. Onder anderen Kim Kardashian, Caitlyn Jenner, Rihanna, Chris Brown, Bill Cosby, Donald Trump en George W. Bush liggen in de clip bij Famous met de rapper in een enorm bed.

Een aantal van hen liet eerder al weten niet met Kanye tussen de lakens te zijn gekropen. Zo zei een woordvoerder van Trump dat de presidentskandidaat het niet zelf is. Chris Brown klaagde op Instagram over de vorm van de billen van het wassen beeld dat hem voor moet stellen.

Ook George W. Bush ging niet naakt voor de 39-jarige rapper. “Mocht er al twijfel over bestaan, dat is niet president Bush”, liet een woordvoerder van de oud-president van de Verenigde Staten weten aan TMZ. “Hij is veel beter in vorm.”

Chris Brown klaagt over de vorm van z'n billen

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties