×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kritiek op Adele om gevloek

Zangeres hield taalgebruik op Glastonbury niet netjes

26.06.2016 -

Adele wond het publiek van Glastonbury zaterdagavond moeiteloos om haar vinger. Toch was niet iedereen blij met het anderhalf uur durende optreden van de zangeres, op social media werd veel geklaagd over Adeles gevloek.


De grofgebekte Adele stak op het hoofdpodium van Glastonbury de draak met haar gevloek. 'De BBC heeft me gewaarschuwd voor mijn potty-mouth. Heeft Muse ook zo’n waarschuwing gekregen?', zei de zangeres over de Britse omroep die Glastonbury uitzendt. Muse sloot vrijdag de derde festivaldag af.

Voor Adele zelf was het optreden op de Pyramid Stage van Glastonbury een overwinning. De 28-jarige zangeres, die in 2007 al eens op een kleiner podium stond, durfde niet op te treden voor de 160.000 festivalgangers. 'Eerst wilde ik niet op komen treden en nu wil ik niet stoppen', zei Adele aan het einde van haar set. 'Dit zal ik nooit vergeten.'

 

Reacties