×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jermaine Jackson boos om berichten Michael

22.06.2016 -

Jermaine Jackson, de broer van Michael Jackson, heeft zich woensdag op Twitter boos gemaakt over nieuwsberichten over pornografische afbeeldingen die bij een inval in de Neverland Ranch zouden zijn aangetroffen.


De website RadarOnline publiceerde eerder deze week documenten met betrekking tot een politie-inval in 2003 op de Neverland Ranch van Michael. De King of Pop was destijds aangeklaagd voor seksueel misbruik van kinderen, maar werd in 2005 vrijgesproken. "Laat Michael in vrede rusten. Laat. Hem. Met rust", schreef Jermaine woensdag boos. Volgens hem blazen de media het bericht van Radar op en bovendien zijn de verhalen volgens Jermaine helemaal niet waar.

Radar zelf krijgt er ook van langs. De zanger noemt de schrijvers van de website 'imbecielen'.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties