×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog geen bruiloft voor John Ewbank

Kelly dolblij met haar zwangerschap

20.06.2016 -

John Ewbank en Kelly Weekers stappen voorlopig nog niet in het huwelijksbootje. De twee kondigden maandag aan hun eerste kind samen te verwachten.


“Met de verloving hadden we al zoiets van ‘eerst kindjes proberen te krijgen’. Dat zien we meer als een bekroning dan een huwelijk”, vertelde John in RTL Boulevard. “Dus dat zullen we nu wel even uitstellen.” John ging in december op zijn knieën voor Kelly.

John trouwde al twee keer eerder, met Ellemieke Vermolen en Vivan Reijs. Met haar kreeg hij in 2004 dochter Day. Zij is volgens John dolblij met het babynieuws. “Day vindt het fantastisch. Ze heeft al een leuk broertje met Viv en Dirk en krijgt er nu dus nog een broertje of zusje bij. Ze is over the moon.”

Of Day een broertje of zusje krijgt, weten John en Kelly nog niet. “We willen het wel weten, dat vinden we wel handig.” Kelly is nu zo’n drie maanden zwanger. “Het is heerlijk dat we het naar buiten kunnen gooien. We zijn al een tijdje superblij.”

’Little miracle on it’s way. Superblij en dankbaar,’ meldde John Ewbank vanmiddag bij een foto waarop Kelly in bikini een beginnend babybuikje laat zien. Kelly merkte op haar beurt op: ’Ik ben zwanger! We zijn zó dankbaar en dolgelukkig!’ 

Foto: Reni van Maren en Instagram Kelly Weekers

Reacties