×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley terug bij Liam

Duidelijk statement met shirt

20.06.2016 -

Officieel hebben Miley Cyrus en Liam Hemsworth nog niet verklaard weer samen te zijn. Maar een post van Miley zondag op Instagram kwam in de buurt van dat statement.


Op de foto draagt de zangeres een shirt met op de rug de naam Hemsworth. Miley plaatste geen tekst bij de post, maar wel drie hartjes-emoji's.

Miley en Liam waren in 2012 verloofd, maar zetten een jaar later een punt achter hun relatie. In december doken voor het eerst geruchten op dat de twee weer samen waren. Dat hebben de acteur en de Wrecking Ball-zangeres tot nu toe ontkend noch bevestigd. Wel draagt Miley sinds een paar maanden weer de verlovingsring die Liam haar destijds gaf, wat heeft geleid tot een hoop speculatie over een ophanden zijnde bruiloft.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Miley Cyrus

Reacties