×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Leonardo voor de rechter

17.06.2016 -

Leonardo DiCaprio moet een getuigenverklaring afleggen in een rechtszaak om de film The Wolf Of Wall Street. Dat heeft de rechter donderdag besloten.


Andrew Greene heeft de filmmakers, waaronder DiCaprio's productiebedrijf Appian Way, aangeklaagd vanwege het personage Nicky 'Rugrat' Koskoff, meldt Hollywood Reporter. Volgens Greene is dit personage duidelijk op hem gebaseerd. Hij vindt dat hij onterecht wordt neergezet als onder meer een crimineel, drugsgebruiker en iemand zonder moraal. Hij claimt dat de film zijn reputatie heeft beschadigd en dat dit hem 15 miljoen dollar heeft gekost.

Greenes advocaten mogen Leo nu onder ede aan de tand voelen in voorbereiding op de zaak. De advocaten van de acteur hebben tevergeefs geprobeerd aan te tonen dat dit niet nodig was, omdat regisseur Martin Scorsese en scriptschrijver Terence Winter al een verklaring hebben afgelegd en Leo niet de rol van Rugrat speelde.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties