×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cliff Richard niet vervolgd

16.06.2016 -

Cliff Richard wordt niet vervolgd voor seksueel misbruik. Volgens het Britse Openbaar Ministerie is er onvoldoende bewijs voor de beschuldigingen, die door vier destijds minderjarige mannen werden geuit en betrekking hadden op de jaren 1958 tot 1983.


De 75-jarige zanger heeft de beschuldigingen steeds ontkend. Hij is nooit gearresteerd en heeft vrijwillig meegewerkt aan twee verhoren door de politie.

Het eerste verhoor vond plaats nadat de politie in augustus 2014 een inval had gedaan in zijn huis terwijl hij met vakantie was. De publieke omroep BBC was daarover getipt en zond beelden ervan uit. Volgens critici in het Lagerhuis werd hierdoor "onherstelbare schade'' toegebracht aan de reputatie van de zanger.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties