×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanda Hadid stopt met realityserie

15.06.2016 -

Yolanda Hadid verlaat de realityshow Real Housewives of Beverly Hills. In een verklaring op Instagram legt de Nederlandse diva, die ook te zien was in het Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen, de reden van haar vertrek uit.


"Ik had graag een sierlijker vertrek gemaakt dan 'seizoen 6', maar soms verlies je de controle over het einde van de hoofdstukken in je leven. Maar ik geloof dat waar een deur dicht gaat, altijd een nieuwe deur open gaat. Met die gedachte neem ik afscheid van mijn tv-familie. De privacy keert terug in ons huis. Ik bedank al mijn fans voor hun trouwe support tijdens de afgelopen vier jaar."

''Ik ben blij met deze keuze en kijk uit naar het volgende hoofdstuk in mijn leven'', sluit Yolanda af. De moeder van de modellen Bella en Gigi Hadid maakte sinds het derde seizoen fulltime deel uit van de vrouwen in de Amerikaanse realityserie.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Yolanda Hadid

Reacties