×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kelly Osbourne zet Solidariteit op haar hoofd

15.06.2016 -

Kelly Osbourne heeft het woord Solidariteit op de zijkant van haar hoofd laten tatoeëren. De tattoo is gezet boven haar rechteroor. Op dezelfde plek boven haar linkeroor liet zij twee jaar geleden in hetzelfde lettertype al het woord Verhalen plaatsen.


Kelly had zondag tijdens Gay Pride in Los Angeles het woord Solidariteit al op haar hoofd geschreven met een stift. "Ik wilde deze tattoo al langer nemen", schrijft ze op Instagram. "Ik ben kapot van de tragedie in Orlando, het herinnerde me eraan dat elk moment in het leven waardevol is. Iedereen is waardevol."

De presentatrice gaat in de post nog wat dieper in op de betekenis van haar nieuwe tattoo. "Samen bereiken we wat onmogelijk is voor degene die alleen staat. Wij die vrijheid respecteren staan samen, boeken samen vooruitgang, vieren samen en rouwen samen. Je bent niet alleen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Kelly Osbourne

Reacties