×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Belle Perez is zwanger

15.06.2016 -

Nadat een bron eerder al meldde dat Belle Perez in verwachting zou zijn, laat de zangeres nu zelf via Facebook weten dat die geruchten kloppen. ’Wij zijn zwanger,’ aldus Belle, terwijl ze de eerste echo van haar kindje laat zien.


Belle zou momenteel 3 maanden in verwachting zijn en dus een kerstkindje verwachten, zo meldt een bron aan Shownieuws. Belle en haar vriend hopen op een jongetje. De zangeres heeft de geruchten inmiddels bevestigd.

"Ik sta honderd procent achter hem. Mijn vertrouwen in hem is alleen maar sterker geworden", zei Belle eerder al in RTL Boulevard over de vader van het kindje, diue ze donderdag haar jawoord geeft. "Het klinkt misschien cliché maar in zo'n situatie leer je iemand nog veel beter kennen. Ik ga nog luider ja tegen hem zeggen donderdag. Nee, er kan echt niet tussen ons komen, absoluut niet."

Belle's vriend, een juwelier, zou geholpen hebben met een juwelenroof uit hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Hij zou de replica's van glas hebben aangeleverd die in plaats van de echte juwelen in de kluis werden gelegd.

Volgens Belle heeft het geen zin om te ontkennen dat hij is verhoord. De zangeres benadrukt dat haar vriend alles heeft gedaan om mee te werken en dat het nu afwachten is hoe het onderzoek vordert.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren en BuzzE

Reacties