Placeholder

Belle Perez is zwanger

Nadat een bron eerder al meldde dat Belle Perez in verwachting zou zijn, laat de zangeres nu zelf via Facebook weten dat die geruchten kloppen. ’Wij zijn zwanger,’ aldus Belle, terwijl ze de eerste echo van haar kindje laat zien.

Belle zou momenteel 3 maanden in verwachting zijn en dus een kerstkindje verwachten, zo meldt een bron aan Shownieuws. Belle en haar vriend hopen op een jongetje. De zangeres heeft de geruchten inmiddels bevestigd.

"Ik sta honderd procent achter hem. Mijn vertrouwen in hem is alleen maar sterker geworden", zei Belle eerder al in RTL Boulevard over de vader van het kindje, diue ze donderdag haar jawoord geeft. "Het klinkt misschien cliché maar in zo'n situatie leer je iemand nog veel beter kennen. Ik ga nog luider ja tegen hem zeggen donderdag. Nee, er kan echt niet tussen ons komen, absoluut niet."

Belle's vriend, een juwelier, zou geholpen hebben met een juwelenroof uit hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Hij zou de replica's van glas hebben aangeleverd die in plaats van de echte juwelen in de kluis werden gelegd.

Volgens Belle heeft het geen zin om te ontkennen dat hij is verhoord. De zangeres benadrukt dat haar vriend alles heeft gedaan om mee te werken en dat het nu afwachten is hoe het onderzoek vordert.