×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Caroline Tensen terug op tv

Er is echter nog geen uitzenddatum

13.06.2016 -

Caroline Tensen keert terug met het televisieprogramma DNA Onbekend. De publieke omroep AVROTROS gaat DNA Onbekend uitzenden op NPO 1, laat een woordvoerster van de omroep maandag weten. Ze voegt eraan toe dat er nog geen uitzenddatum bekend is.


Caroline Tensen presenteerde DNA Onbekend sinds 2009 voor de NCRV. In het programma wordt aan de hand van DNA-onderzoek bepaald of deelnemers aan het programma al dan niet biologisch gerelateerd zijn. In 2014 besloot de omroep, die intussen gefuseerd was met de KRO, het programma weg te bezuinigen.

Nance Coolen maakte in 2014 een soortgelijk programma voor RTL4 onder de naam Familie Gezocht. Met behulp van DNA-onderzoek gingen mensen onder haar leiding op zoek naar familiebanden.

Caroline Tensen stapte dit jaar over naar AVROTROS met haar spelshow Eén Tegen 100. Voor de omroep presenteerde ze ook De Stoutste Jongen Van De Klas.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties