×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miskraam vrouw Gordon Ramsay

’Het was een verschrikkelijk weekend’

13.06.2016 -

De vrouw van Gordon Ramsay heeft na een zwangerschap van vijf maanden een miskraam gehad. Een maand nadat bekend werd dat Tana zwanger was van een vijfde, schreef Gordon maandag op Facebook dat ze het kindje verloren zijn.


"We hebben een verschrikkelijk weekend achter de rug", schrijft Gordon. ''We zullen als gezin hiervan herstellen. We willen iedereen bedanken voor de steun. Onze speciale dank gaat uit naar het ziekenhuis van Portland", aldus Ramsay.

De 49-jarige tv-kok en Tana zijn al ouders van Megan (18), de tweeling Holly en Jack (16) en de 14-jarige Tilly. Vorige maand vertelde Ramsay dat er nog een vijfde kind zou volgen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!