×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Isa druk met volgende boek

Ditmaal een beautyboek

13.06.2016 -

Het kinderboek dat ze met dochter Vlinder schreef moet nog verschijnen, maar Isa Hoes is al druk bezig met haar volgende pennenvrucht. "Het is geen roman", vertelt Isa.


“Het heeft te maken met het uiterlijk van de vrouw, botox, ouder worden, enzovoorts.” Isa, die maandag haar 49e verjaardag viert, vindt op een natuurlijke manier ouder worden ‘mogelijk, maar lastig’. “Ik vind mezelf steeds knapper worden eigenlijk. Mag ik dat van mezelf zeggen? Al heb ik heus wel wat laten doen aan mezelf.”

De actrice laat geregeld botox inspuiten. “Ik had tien jaar geleden al erg veel last van tranende ogen. Toen zei iemand dat ik dan eens botox moest proberen, dus dat doe ik nu zo’n twee keer per jaar.” Verder dan dat gaat Isa niet, vertelt ze op 100% NL. “Dat lijkt me heel eng. Voor mij geen borstverbouwingen of achterwerken die opgevuld worden.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties