×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kate Mulgrew leefde jaren in een kooi

Ster uit Orange Is The New Black

10.06.2016 -

Kate Mulgrew, die vooral bekend is als Red uit de serie Orange Is The New Black, bracht een deel van haar jongste jaren door in een kooi.


In een interview op de Britse zender ITV vertelde Kate dat ze als klein kind werd opgesloten zodat ze zichzelf niet kon bezeren. "Ik kon tot ik vier jaar oud was geen pijn voelen, dus bouwden ze een kooitje voor me."

Die aandoening was overigens niet de enige waaraan de actrice als kind leed. Kate, die binnenkort een biografie uitbrengt, had ook geboortetanden. "Ik ben geboren met een mond vol tanden", aldus de Amerikaanse, die zichzelf in het gesprek lachend als heks omschrijft. "Ik had een mond vol tanden en voelde geen pijn. Shakespeare had een goede aan mij gehad."

Kate met haar collega's van Orange Is The New Black

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Kate Mulgrew en BuzzE

Reacties