×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boer Geert met pensioen

10.06.2016 -

Boer Geert heeft zijn boerenbedrijf verkocht en gaat pensioneren. De 67-jarige oud-deelnemer van Boer Zoekt vrouw wil namelijk meer tijd vrijmaken voor zijn vriendin Geertje, zo vertelt hij.


De verkoop van Geerts groente- en fruitkwekerij is nagenoeg rond. De overdracht van de sleutel is rond oud en nieuw, onthult de boer.

Geert en Geertje zijn van plan om op vakantie te gaan naar Amerika en Curaçao. Op het Caribische eiland willen ze zelfs een huis kopen. ''Maar zo ver zijn we nog niet.'' Geertje is namelijk helemaal 'in de ban van Curaçao' omdat ze daar een tijdje heeft gewoond. ''Ik zie wel hoe mijn leven verder gaat'', zegt de boer over de grote stap.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties