×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ilja Gort blundert in boek

09.06.2016 -

Ilja Gort heeft zijn roman De Vrouwenslagerij uit 2012 herschreven. De schrijver ontdekte een paar fouten in het verhaal en klom daarom opnieuw in de pen.


"Toen de derde druk van het boek was uitverkocht en we wilden gaan herdrukken, las ik het manuscript nog eens door. Er stonden een paar kapitale blunders in", aldus Gort. "Ik heb me toen een maand lang teruggetrokken in de torenkamer van mijn Franse château en het boek van kop tot staart opnieuw geschreven."

De nieuwe versie van De Vrouwenslagerij is het eerste boek dat Gort uitbrengt onder zijn eigen uitgeverij Slurp Publishers. De wijnboer en televisiemaker heeft ook al een reeks nieuwe boeken in de planning. Behalve een kookboek verschijnt binnenkort ook een nieuwe roman: De Vulkaan.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties