×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Vliegtuig John Ewbank maakt noodlanding

07.06.2016 -

John Ewbank en zijn verloofde Kelly Weekers hebben een benauwd begin van hun vakantie gehad. Het vliegtuig waarmee ze maandag naar Ibiza vlogen, heeft in Barcelona een noodlanding moeten maken, aldus John.


“Halverwege de vlucht kregen we te horen dat we moesten uitwijken naar Barcelona voor een technisch mankement. Dan ga je toch denken, met zijn allen in dat vliegtuig worden mensen een beetje zenuwachtig ervan", aldus John in Shownieuws. Hij werd er naar eigen zeggen wel wat nerveus van, omdat hij op dat moment nog niet precies wist wat er aan de hand was. "Toen we aan de grond kwamen, stond er allemaal politie en brandweer klaar. Dat gaf wel een bepaalde consternatie."

Volgens de luchtvaartmaatschappij was er geen sprake van een noodgeval. Inmiddels zijn John en Kelly veilig op Ibiza aangekomen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties