×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Letizia's kroonjuwelen zijn van Zara

Oorhangers van 12,95 voor Spaanse koningin

06.06.2016 -

Koningin Letizia van Spanje droeg vorige week tijdens het bezoek van prinses Beatrix aan Madrid bepaald geen kroonjuwelen, maar betaalbare oorbellen van de Spaanse keten Zara.


De modebewuste koningin van Spanje droeg oorhangers van slechts 12,95 euro bij haar blauwe mantel van Hugo Boss. Het Spaanse blad Hola zegt dat dit bewijst dat hun vorstin geen angst heeft om met mode-items uit grote fast fashion winkelketens te pronken.

Koning Felipe en koningin Letizia ontvingen prinses Beatrix vorige week bij het Prado museum. De prinses nam daar deel aan de opening van de speciale tentoonstelling ter gelegenheid van de 500ste sterfdag van Jheronimus Bosch.

Bron: BuzzR

Reacties