×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jan Mulder kreeg tia

'Ik had me verzoend met het einde'

05.06.2016 -

Jan Mulder is eind maart getroffen door een tia op de dag dat Johan Cruijff overleed. Dat vertelde hij zondag.


De oud-voetballer en tv-persoonlijkheid zou die dag in De Wereld Draait Door te gast zijn om over Cruijff te praten toen hij zich niet goed voelde. "Ik werd niet lekker, moest even gaan liggen", aldus Mulder, die razendsnel naar het ziekenhuis moest worden gebracht, bij de NPO. Hij vond het desondanks niet eng. "Ik voelde me heerlijk, ik voelde me goed. Het schijnt ook zo te zijn als je verdrinkt, dat gevoel. Een soort morfine. Ik vond het helemaal niet onprettig."

Mulder besefte wel dat het weleens zijn einde kon worden. "Ja, maar ik had me er al mee verzoend. Ik was niet dom bang van 'ooh dit is de dood'. Die angst werd verdrongen door iets moois."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties