×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jack Black doodverklaard

05.06.2016 -

Fans van Jack Black kregen zondag de schrik van hun leven. Op Twitter verschenen berichten dat hij zou zijn overleden, maar de acteur en muzikant is nog in leven, zo verzekerde hij zondag.


De geruchten over zijn dood werden gevoed door het account van Jacks band Tenacious D. Daarop stond dat hij zaterdagnacht op 46-jarige leeftijd zou zijn overleden. Fans verkeerden daarna lange tijd in onwetendheid totdat zondagmiddag het bericht verscheen dat het om een grap ging.

"Kalm aan jongens! Het is maar een grap, kijk hier is de camera. The Legend is nog in leven, het is oké jongens", aldus Tenacious D. Het is niet duidelijk of het account van de band was gehackt of dat Jack en zijn bandmaat Kyle Gass de grap zelf hadden opgezet.

Tenacious D trotseerde vrijdagavond nog het noodweer in Duitsland toen ze speelden op het verregende festival Rock am Ring.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties