×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Assistent Depp ontkent sms-gesprek met Heard

03.06.2016 -

De sms'jes waarin de assistent van Johnny Depp namens de ster excuses maakt aan Amber Heard, zijn nep. Dat zegt deze Stephen Deuters zelf.


Entertainment Weekly publiceerde woensdag screenshots van een sms-conversatie, die volgens de site in 2014 had plaatsgevonden tussen Stephen en Amber. Het gesprek ging over fysiek geweld door Johnny. Stephen zou daarin zeggen dat Johnny zijn leven wil beteren en spijt heeft van zijn daden, ook al kan hij zich deze niet herinneren.

Stephen verklaart donderdag tegenover TMZ echter niets te weten van mishandeling van Amber door Johnny. De assistent zegt dat hij bereid is onder ede te verklaren dat hij de sms'jes nooit heeft verstuurd en geen gevallen kent waarin Johnny gewelddadig was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties