×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Niek van der Bruggen terug bij Qmusic

DJ kampte met een burn-out

30.05.2016 -

Niet alleen Mattie Valk keert maandag terug op Qmusic. Ook Niek van der Bruggen gaat weer aan de slag, twitterde zijn vriendin Froukje de Both maandagmiddag.


Niek kampte de afgelopen maanden met een burn-out. “Radio is m’n passie, al bijna twintig jaar non-stop. En dat is ook een valkuil geweest”, schreef de dj in december op Facebook. “De afgelopen jaren is veel gebeurd en alleen als je op de reset-knop beukt kan je dingen, maar vooral jezelf veranderen.”

Vanaf maandag is Niek weer terug op zijn vertrouwde plek, tussen 16.00 uur en 19.00 uur op Qmusic. “Vanaf vanmiddag wordt het weer leuk op de radio in de middag, want Niek zit weer op z’n plek”, twitterde Froukje. “Succes.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Twitter Froukje de Both

Reacties