×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard heeft nog geen aangifte gedaan

30.05.2016 -

Amber Heard heeft bij de politie nog geen aangifte gedaan van huiselijk geweld door haar echtgenoot Johnny Depp die haar vorige week met een iPhone een blauw oog zou hebben bezorgd.


TMZ publiceerde maandag het politierapport. Daaruit blijkt dat ze de gealarmeerde agenten niets vertelde over huiselijk geweld. Heard zei alleen dat ze een ruzie had met haar man. De politie stelde ter plekke vast dat er geen sprake was van een misdrijf. De agenten lieten bij vertrek een visitekaartje achter voor het geval Amber nog aangifte wil doen.

Amber vroeg vorige week een scheiding aan. Bij de rechtbank van Los Angeles eiste ze afgelopen vrijdag een straatverbod op basis van foto's van haar verwondingen. De rechtbank stemde daarin toe.

Johnny Depp weerspreekt de beschuldigingen. Hij is momenteel samen met Alice Cooper en Joe Perry op tournee met hun band Hollywood Vampires. Zondagavond traden ze op in Duitsland, maandagavond staat de band op het podium in Stockholm.

Ondertussen meldt The Sun dat Johnny gek werd van angst dat Amber vreemdging met Cara Delevingne. Amber had een lange relatie met een vrouw voordat ze met Johnny trouwde. The Mirror weet dat ze zelfs getrouwd was met Tasya Van Ree en haar naam had veranderd in Amber Van Ree. Amber en Cara werkten in 2014 samen aan een film en raakten bevriend. "Ze gingen vaak samen op stap en deden geen poging te verbergen dat ze erg flirterig waren met elkaar", vertelt een bron. Johnny zou jaloers zijn geweest vanwege deze vriendschap.

Johnny's ex Vanessa Paradis en hun zeventienjarige dochter Lily Rose Depp hebben de acteur verdedigd. "Ik geloof met heel mijn hart dat alle recente beschuldigingen belachelijk zijn", schreef Vanessa in een open brief.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties