×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex en Mickey Rourke nemen het op voor Johnny Depp

'Hij gedraagt zich altijd als een echte heer'

29.05.2016 -

Johnny Depps ex-vrouw Lori Ann Allison en zijn goede vriend Mickey Rourke breken een lans voor de 52-jarige acteur. Zij zeggen dat Depp nooit een vrouw zou slaan.


Johnny Depp krijgt de hele wereld over zich heen sinds zijn ex Amber Heard heeft gezegd dat ze door hem mishandeld is. Maar Johnny's eerste vrouw Lori Ann meent dat hij helemaal niet in staat is om een vrouw kwaad te doen.

Tijdens hun tweejarige huwelijk van 1983 tot en met 1985 heeft Depp nooit geweld gebruikt. Sterker nog, ze noemt hem een zachtaardig persoon die zelfs geen enkele keer tegen haar heeft geschreeuwd.

Mickey Rourke zei ondertussen tegen TMZ dat Johnny geen gewelddadige man is. ''Ik vind hem een goede vent. Hij gedraagt zich altijd onopvallend en rustig en als een echte heer.''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties