×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wouter Hamel heeft liefdesverdriet

Muzikant treurt in Seoul

28.05.2016 -

Wouter Hamel heeft drie maanden na het verbreken van zijn relatie nog steeds veel liefdesverdriet. In Seoul pinkt hij heel wat tranen weg.


Wouter en zijn 'perfecte' vriend waren vijf jaar samen. Drie maanden na de breuk worstelt Wouter er nog mee, geeft hij openlijk toe op Twitter. ''Om eerlijk te zijn ben ik een wrak'', twittert de jazzmusicus vanuit Seoul. "Het zou zo gemakkelijk zijn om alleen berichten te twitteren over muziek, maar mijn hart is zo gebroken dat ik hier open over wil zijn. Het is zwaar geweest."

Wouter vervolgt: ''Ik hoop dat ik ooit weer iemand anders ontmoet waar ik vreselijk verliefd op zal worden. Het zal zeker bijdragen aan de liedjes die ik schrijf, maar ik blijf liever vrijgezel."

Wouter had moeite zijn tranen te bedwingen op het podium van het Seoul Jazz Festival. ''Een droom kwam voor me uit om hier op te mogen treden, maar sommige teksten die ik enkele jaren geleden schreef, klinken nog steeds oprecht. Ik ben trots dat ik het tijdens het concert droog hield. Misschien ben ik nu veel te eerlijk, maar ik moet er om janken. Hoe moet ik nu weten of ik de juiste beslissing heb gemaakt? Help me heer!"

Wouter geeft zijn vriend tot slot nog een stevige veeg uit de pan. ''Mijn ex is nu waarschijnlijk op Facebook rijke heterojongens aan het checken. En dat is prima. Ik ben hier in Seoul en concentreer me op mijn vak."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties