×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ex-leider No Surrender werkt voor Rachel Hazes

27.05.2016 -

Rachel Hazes heeft voormalig No Surrender-baas Klaas Otto in dienst. Dat bevestigt Otto’s advocaat Erik Thomas vrijdag in het AD.


Otto gaf begin dit jaar, na zijn vertrek bij de motorclub, aan dat hij twee nieuwe banen had gevonden. Hij zei te werken bij een Amsterdams advocatenkantoor en dat hij ‘een bekende Nederlander begeleidt, bijvoorbeeld bij evenementen’. Volgens zijn advocaat had Otto het over Rachel Hazes.

De ex-leider van No Surrender staat op de loonlijst van Melvin produkties bv, het productiebedrijf dat André Hazes naliet aan zijn echtgenote. Wat Otto daar precies doet, is onduidelijk. Het Openbaar Ministerie verdenkt hem van het witwassen van ‘aanzienlijke bedragen’.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties