×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul McCartney aan de drank

Na het stoppen met The Beatles

24.05.2016 -

Paul McCartney heeft in de periode na het einde van The Beatles erg veel gedronken. Dat vertelt de inmiddels 73-jarige muzikant in een interview met de BBC radio dat zaterdag wordt uitgezonden. De zanger twijfelde begin jaren 70 zelfs of hij nog wel verder wilde in de muziek.


"Ik had gebroken met mijn levenslange vrienden en richtte me op alcohol. Het was een tijdje leuk, maar opeens vermaakte ik me er niet meer mee", herinnert Sir Paul zich volgens The Daily Mail in het interview. "Ik besloot terug naar af te gaan en richtte The Wings op."

In het gesprek zou de oud-Beatle ook bevestigen dat hij het nummer Here Today uit 1984 heeft geschreven voor John Lennon, die vier jaar eerder werd vermoord. "Ik schreef het terwijl ik dacht aan alle dingen die ik hem nooit heb verteld. In het nummer zeg ik hem dat ik van hem hou. Dat kon ik in het echt niet, tenzij we ontzettend dronken waren."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties