×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie-Lee ziek na laatste plaats

21.05.2016 -

Jamie-Lee, de Duitse deelneemster aan het Eurovisiesongfestival is ziek geweest van de laatste plek die ze in Stockholm haalde bij het liedjesspektakel. Maar ze heeft geen spijt dat ze heeft meegedaan, vertelt ze.


Jamie-Lee viel in de Zweedse hoofdstad vooral op door haar uitdossing. Of dat meespeelde bij haar magere resultaat, weet de achttienjarige zangeres niet. “In Duitsland hebben de mensen de kans gekregen aan mijn looks te wennen. In Europa kregen de mensen niet de kans om aan me te wennen en te begrijpen waarom ik er zo uitzie.”

De Duitse had al snel door dat een podiumplek er niet in zat voor haar lied Ghost. “Na de eerste tien waarderingen dacht ik al dat het niet veel zou worden”, klonk het beteuterd. “Ik was eerst wel teleurgesteld, maar nu ben ik heel blij dat ik heb meegedaan. Het was een verschrikkelijk leuke tijd. Er hebben 200 miljoen mensen naar me gekeken!”

Eenmaal terug in Duitsland werd Jamie-Lee ziek. “Ik heb een paar dagen op bed gelegen. Ik heb alleen maar positieve reacties gekregen. Iedereen die ik sprak zei dat het niet mijn schuld was dat Duitsland laatste is geworden.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties