×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amara klaar met kritiek

16.05.2016 -

RTL-weervrouw Amara Onwuka heeft het helemaal gehad met opmerkingen over haar kleding en haar lichaam. “Het is in Nederland als vrouw ook nooit goed”, moppert ze. “Te stevig, te dun, niks is goed.’’


“Mensen roepen op social media dingen over voedseldroppings, boulimia, vreselijk”, zei Amara. “Natuurlijk word er altijd over je geoordeeld als je op tv te zien bent, maar ik ben gewoon slank.”

Amara vertelde in de ochtendshow van 100%NL dat ze er zelf weinig aan kan doen dat ze zo slank is. “Ik kan eten wat ik wil”, zei ze.

Amara trekt zich overigens niets aan van alle kritiek en peinst er niet over om van de beeldbuis te verdwijnen. “Tot aan mijn pensioen weervrouw zijn zie ik niet zitten. Je moet jezelf niet in een te strak kader drukken in je leven”, zei ze. “Maar voorlopig doe ik dit nog wel even hoor, het is zo leuk!”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties