×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Susan Sarandon: 'Geen goed woord over Woody Allen'

16.05.2016 -

Susan Sarandon heeft geen enkel goed woord over Woody Allen te zeggen. "Volgens mij heeft hij seksueel misbruik gemaakt van een kind en ik geloof niet dat dat goed is", aldus de actrice.


Woody's stiefdochter Dylan Farrow heeft de filmmaker openlijk beschuldigd van misbruik. Haar broer Ronan publiceerde vorige week, voorafgaand aan het debuut van Allens nieuwe film Cafe Society, een artikel waarin hij kritiek uit op de media die niet voldoende onderzoek zouden hebben gedaan naar Dylans beschuldiging.

Kristen Stewart, die een hoofdrol speelt in Cafe Society, vertelde onlangs in een interview met Variety dat ze Allen niet wilde veroordelen op basis van wat er in de media te lezen valt, omdat er ook zoveel over haar wordt geschreven.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties