×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bram geniet van het leven

'Ik borrel alleen waar ze bitterballen hebben'

14.05.2016 -

Bram van der Vlugt geniet op zijn oude dag nog intens van het leven. De 82-jarige acteur zorgt dat hij een niet al te volle agenda heeft en plant zo nu en dan een dagje weg met zijn vrouw Irma met als het even kan een borreltje met bitterballen.


"Soms slapen we een nacht in een hotel en dan hebben we al het gevoel dat we op reis zijn geweest", zegt Bram. "Borrelen gaan we ook graag, maar alleen waar ze bitterballen hebben. Als we ergens komen en er is geen frituur, dan gaan we meteen naar de kroeg ernaast."

Irma zorgt er volgens Bram ook voor dat hij genoeg rust krijgt. "Als ik een nacht maar vijf uur slaap, ben ik twee dagen kapot. Dat kan ik niet meer aan", aldus de acteur, die nog altijd op de bühne staat. Volgens hem helpt het ook dat hij zelf niet meer naar voorstellingen hoeft te rijden. "Dat scheelt echt. Ook probeer ik geen twee producties tegelijk te doen, maar dat lukt helaas niet altijd."

Vrijdag werd bekend dat Bram komend theaterseizoen de hoofdrol speelt in het stuk Vaders & Zonen. Arnon Grunberg, Ramsey Nasr, Tommy Wieringa en Arthur Japin leverden tekstbijdragen aan het theaterstuk over de relatie tussen vader en zoon. De andere rollen zijn voor Thijs Prein en Merijn de Jong.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties