×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Toppers zetten ArenA op z'n kop

13.05.2016 -

De Toppers zijn weer neergestreken in de Amsterdam ArenA. Drie dagen lang vieren René Froger, Jeroen van der Boom en Gerard Joling een discofeestje in het stadion. Ruim 200.000 bezoekers genieten de komende dagen van de 'Royal night of disco' die De Toppers hen voorschotelen.


"Het is ongelooflijk hartverwarmend dat het publiek na zoveel jaar nog in zulke groten getale komt", vindt René. De Toppers staan dit jaar voor de twaalfde keer in de ArenA en worden bijgestaan door gastartiesten als Rick Astley, Robin S en de Dolly Dots.

Hoewel René, Jeroen en Gerard dit jaar teruggaan naar de zeventiger jaren, komen ook de jongere bezoekers aan hun trekken. "Het is muzikaal zo aangepast dat ook de jeugd het leuk gaat vinden", weet René.

Zaterdagavond, tijdens de finale van het Eurovisiesongfestival, staan de heren ook op het podium. Het trio belooft het publiek op de hoogte te houden van Douwe Bobs prestaties in Zweden. Als hij wint hebben René, Jeroen en Gerard een verrassing in petto. "Dan zingen we met de hele zaal Slow Down", voorspelt Jeroen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties