×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe zetten ook villa in Madrid te koop

13.05.2016 -

Wesley en Yolanthe Sneijder hebben nog een villa in de verkoop gedaan. Ook hun onderkomen in Madrid staat te koop, aldus Wesleys manager.


"Het is nu verhuurd, maar we gaan het verkopen. Je hebt er toch zorgen aan", aldus de manager. Wesley voetbalde van 2007 tot 2009 in Madrid en schafte een onderkomen aan de in de Spaanse hoofdstad. De villa staat in een chique wijk buiten het centrum van de stad, heeft vier verdiepingen met vijf badkamers en een tuin met zwembad.

Wes en Yo deden ook hun woningen in Amsterdam, Vleuten en Volendam van de hand. Het stel woont met zoontje Xess Xava in Istanbul, waar Wesley sinds 2013 bij voetbalclub Galatasaray speelt. Aan een villa op Ibiza wordt nog steeds hard gewerkt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties