×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Spice Girls werken aan nieuw materiaal

12.05.2016 -

De Spice Girls werken voor het eerst in zestien jaar aan nieuwe muziek. Geri, Mel B en Emma hebben de afgelopen twee dagen in de studio doorgebracht. Mel C en Victoria Beckham willen, zoals eerder al gemeld, niet meewerken aan een reünie


Woensdag deelde Mel B een foto van haar met Geri en Emma via Instagram. Eerder vertelde Mel al aan Mirror dat de meiden hun nummers altijd zelf hebben geschreven en dat dit deze keer niet anders zal zijn.

In juli is het twintig jaar geleden dat de Britse meidengroep hun eerste single, Wannabe, uitbracht. Ter gelegenheid van het jubileum staat er al langer een tour in de planning. Zo zijn er in 2017 shows in onder meer Londen en Los Angeles. Later dit jaar moet er een album verschijnen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Mel B

Reacties